Jan. 22, 2018

Hello der,  Guest
Trader Name:
Password:
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   
TWX Support > certain TWX scripts arent working properly  
<< Thread >>
Subscribed:  
Immaculate

Joined: Jan 2008

posted: 05/18/2009 at 05:18 PM Post #1

gather, tcol, ecol, and often times worldtrade/worldssm dont work for me. im using swath 1.9 and twx 2.04, i have helper mode off, proxy mode on, and i still cant figure out what is happening. for tcol, gather, and ecol, i lift off the planet one time and the stript stops doing its business. its still loaded in twx, but does nothing at all. for worldtrade/worldssm, they start working and trade down maybe one port pair before stopping in the same manner as the other scripts do. ive had this issue before and have never been able to fully resolve, so any help would be great!

-thanks
Mantis

Joined: Mar 2005

posted: 05/19/2009 at 09:31 AM Post #2

Check your CN9 setting to make sure it's not set to All Keys.
Immaculate

Joined: Jan 2008

posted: 05/19/2009 at 03:26 PM Post #3

thanks for the help mantis, but its set to space. its so weird how it starts and stops working whenever it wants. last night was the first time ive gotten 2_gather to work in months and it just worked on one of my 10000 random tries to execute it lol. any other suggestions from anyone? every little bit helps!
Krovach

Joined: Apr 2009

posted: 05/21/2009 at 06:50 PM Post #4

Close all other windows?  Especially internet-related ones...
ElderProphet
TWX Development Team

Joined: Mar 2005

posted: 05/26/2009 at 03:29 PM Post #5

You need to see what the script is waiting on.  I would load the simplest of these scripts that have a reproduceable failure.  Then when it fails, do a trigger dump by entering $ST.  This will show you what text the script is waiting to see.

Generally speaking, you need ansi on, and animation off.  Also, eliminate SWATH by using Microsoft Telnet to connect to TWX, and see if the problem occurs there.  If not, it is SWATH causing your problem.

Regards,
+EP+

Haggle Blog-> http://jroller.com/page/ElderProphet
TWX Support >  certain TWX scripts arent working properly
<< Thread >>
Subscribed:  
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   

"why hello der matey! have a sit and buy me an ale, eh?" -- The Grimy Old Trader

The Grimy Trader is best viewed at 1024x768 resolution -- this page was generated in: 0.484 seconds.