Sep. 24, 2018

Hello der,  Guest
Trader Name:
Password:
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   
Script Feedback > fighters/worldtrade  
<< Thread >>
Subscribed:  
HopeNeverMore

Joined: Sep 2007

posted: 09/07/2007 at 07:24 AM Post #1

Hey guys, I am new to scripting, and have a question.  while using the 2_worldtrade script, it drops fighters in every sector.  When starting the script you can change drop fighter at port option, but even with that off, it still drops a fighter.  I don't want to drop fighters, any way to change this?  Or is there a script that will pick up my personal fighters that are littering space?  Thanks for your time.
LoneStar


Joined: Jul 2006

posted: 09/07/2007 at 10:32 AM Post #2

From the main menu: "M - Navigation Settings"  --To--> "X - Extra commands  ..." 

there might be something like: F1*CT  ...if there is, just earse it.

The Joker's Always Smiling in Every Hand That's De
HopeNeverMore

Joined: Sep 2007

posted: 09/14/2007 at 06:07 PM Post #3

thanks.  Is there a script that goes around the universe and picks up deployed fighters.  I changed the xtra command in worldtrade to f0*, but that only picks them up if I happen upon them.  Is there a script that actually hunts down your fighters and gathers them?
crosby

Joined: Dec 2005

posted: 09/14/2007 at 06:52 PM Post #4

an ungridding script? I think your best route to that is your f 0*  xtra command in world trade.
I gotta ask, why would you not want to lay a fighter down? You've already invested time/turns visiting the sector, possibly even at the cost of killing an enemy fighter.  Why not put a fighter down to mark it for later? to use as a twarp beacon eventually, even a planetary warp beacon?  to deny it to the enemy, forcing them to  expend turns/time/figher(s) getting it back?
It's practically un-American....

Actually tho, such a script wouldn't be too hard to make, just seems unconventional..
CareTaker


Joined: Mar 2005

posted: 09/17/2007 at 02:25 AM Post #5

There is such a script if you chose to use it in that way.
Its a fig changer I wrote and posted here awhile ago.
Just do your fig check and then the fig changer and instead put in 0 like you were saying in world trade.
But I too see no reason to take out your own grid.

Whatever you do .. have fun.

a.k.a.
Vid Kid
Master Blaster


Joined: Apr 2005

posted: 02/18/2008 at 07:46 PM Post #6

It would be a pretty simple matter to get your list of figs from your database and go out and pick them up. maybe even find a way to twarp around gathering them. If nothing else, it would be a good exercise in macro problem solving, lol

This game is finished. I wouldn't bother wasting a
Script Feedback >  fighters/worldtrade
<< Thread >>
Subscribed:  
 | Home | Forum List | Active Threads | Search:
Page: of 1   

"why hello der matey! have a sit and buy me an ale, eh?" -- The Grimy Old Trader

The Grimy Trader is best viewed at 1024x768 resolution -- this page was generated in: 0.406 seconds.